Tuesday, April 7, 2009

Guitar Hero Metallica FTW!!

I just bought the Guitar Hero World Tour band kit 4 days ago just to get the drum to play with Guitar Hero Metallica. The game is awesome. A worthy buy of the band kit.


Yes, its me and my noob skills LOL

29 comments:

steellusion said...

yeahh.. bulu foedewinnn :P

Lakum said...

Hampesss....

LeePast said...

seluar bunga biru podewin tooo

Lakum said...

Janji i'm ROCK!! Drum podewin!! Guitar on medium suck!!! :p

LeePast said...

eleh...berani lawan guitar la jum...pro face off....medium je..ada beran?

Lakum said...

Sorry..saya tak layan gitar dah. Apatah lagi medium :p

Alang2 nak lawan...lawan hard la.

LeePast said...

wakakakakaka....eksen :P boleh....mari kita lawan ...hard seek n destroy

Lakum said...

Boleh ja. Pro face off bukan ada fail pun kan? Hehehehe...

Kalo hg kalah hg malu laa.... Aku main 3 jari dan aku jarang main gitar. So make sure hg menang.

steellusion said...

uik apa gaduh2 ni, meh lawan easy bass ngn saya plak.. :P

Lakum said...

Hahahaha...jem.

Mana ada gaduh. Saja ja melawak. Takleh la lawan leepast. Aku dah la lama tak main gitar. Layan 3 jari lak tu.

LeePast said...

tarak gaduh aih steel...saja melawak ngn org tu....hehehehehe

Lakum said...

Hehe. Malam ni kita jamming mcm biasa la. Kalo ada sorg lagi vocalist kita bleh dapat achievement kot? Rasanya mcm ada achievement utk 4 player band.

Kalo aku nak pasang mic pun...profile tu kena sign in Live gak.

steellusion said...

suh la benji nyanyi mlm nih.. tak leh ke?cekgu lakum guna la hikmat code ajaib kat benji... hahaha

Lakum said...

Buleh. Tapi satgi sahih dia busan. Kalo tukaq2 pun...ada lagi ka mau offer diri jadi penyanyi? Hehehe...

LeePast said...

bulih bulih tukaq2...saya chop lagu nothing else matter...lain ampa nyanyi sendiri :))

Pure Raver said...

Kalau bulu jarang sgt, boleh kira ngeri gak tuh. :p

Lakum said...

Hah? Apakah? Hampeh kyo....

LeePast said...

saya tobat xmo main faceoff ngn master lakum lagi !!!! dia sungguh terer ...saya main medium je dia main hard ......

Lakum said...

Isk...jangan la membuat fitnah sebegitu encik leepast.

LeePast said...

tidak fitnah...kenyataan

afiq razak said...

bleh blah gak

Lakum said...

Nak blah apa? Pelan2 skit blah tu...

syafix said...

terer la abg lakum kite..

Lakum said...

Adik syafiq...malu la abg mcm ni. Hahahaha...

afiq razak said...

adeh.. boleh tahan ler maksud nya.. lol

Lakum said...

Hehe, thank you...

afiq razak said...

boleh tahan ler bulu podewin! hahaahhaha

Lakum said...

Aku nak delete ke tak comment afiq razak nih....erm....

afiq razak said...

hahahahahahahah